2008-12-23 16:16:28• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyi üzenetek, jókívánságok

 

Békés, boldog, bensőséges KARÁCSONYI ünnepeket és sikerekben gazdag ÚJ ESZTENDŐT kívánunk Szatmár megye minden lakosának!

Csehi Árpád

a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke

A Szatmár Megyei Tanács nevében Istentől megáldott, békés, szép KARÁCSONYT és BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT kívánunk megyénk minden lakosának!

Csehi Árpád
elnök

Valentin Macec és Adrian Ştef
alelnökök

A téli ünnepek alkalmából, minden kedves szatmári lakosnak kívánunk boldog, örömökben gazdag karácsonyi ünnepeket. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala nevében Ilyés Gyula polgármester.




Boldog, békés és családi körben eltöltött, egészségben gazdag karácsonyi ünnepeket kíván a Szatmárnémeti RMDSZ nevében Kereskényi Gábor elnök.



Kellemes Karácsonyi ünnepeket és szinhazi élményekben gazdag boldog új évet kíván az Északi Szinház nevében:

Czintos József társulat igazgató

Andrei Mihalache társulat igazgató

Stier Péter ügyvezető igazgató

Békés, örömteli, szeretetben gazdag, meghitt karácsonyi ünnepeket kíván a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság.


Békés, családi körben eltöltött, nagyon kellemes ünnepet kíván Egri minden lakosának a Polgármesteri Hivatal nevében Szabó Elek polgármester.

Békés, örömteli, szeretetben gazdag, meghitt karácsonyi ünnepeket kíván a minden kedves lakosának a Szilágypéri Polgármesteri Hivatal.

Hozzon az ünnep megbékélést, sok szeretet és minden elképzelhető jót! Áldott, békés és boldog karácsonyi ünnepeket kíván mindenkinek a Halmi Polgármesteri Hivatal.

Békés, örömteli, szeretetben gazdag, meghitt karácsonyi ünnepeket kíván a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság nevében Kovács Máté igazgató.



Boldog, békés és családi körben eltöltött, egészségben gazdag karácsonyi ünnepeket kíván minden kedves lakosának az Erdődi Polgármesteri Hivatal.

Békés, örömteli, szeretetben gazdag, meghitt karácsonyi ünnepeket kíván a minden kedves lakosának a Daróci Polgármesteri Hivatal.


Urunk Jézus Krisztus születésének ünnepe hozzon szeretetet, békességet, egészséget és Boldogságot! Kívánjuk mindenkinek, hogy a karácsony szent ünnepét mindenki békében és áldásban tölthesse szerettei körében. Boldog karácsonyt! Az Aranyosmeggyesi Polgármesteri Hivatal.

Hozzon az ünnep megbékélést, sok szeretet és minden elképzelhető jót! Áldott, békés és boldog karácsonyi ünnepeket kíván mindenkinek a Pálfalvai Polgármesteri Hivatal.


Békés, örömteli, szeretetben gazdag, meghitt karácsonyi ünnepeket kíván a minden kedves lakosának a Piskolti Polgármesteri Hivatal.


 


Kellemes, családi körben eltöltött, egészségben gazdag, békés karácsonyt kíván minden kedves lakosának a Kökényesdi Polgármesteri Hivatal nevében Simon Levente polgármester.

Kellemes és áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk a Polgármesteri Hivatal nevében Szántó minden kedves lakosának, legyen ez a béke és a szeretet ünnepe, hozzon megnyugvást mindannyiunk lelkébe!


Szopor Polgármesteri Hivatala kellemes, egészségben eltöltött, áldott karácsonyt kíván a község minden lakosa számára. Hozzon az ünnep megnyugvást, lelki békét és örömöt! Boldog karácsonyt!

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Autonet Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Aphrodite szépségszalon vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Musikhaus Attila hangszerbolt és hangszerkereskedés vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Montal Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a West Group Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.




Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Opti Well Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Technosam Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Zitex Kftvezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Lup Ingatlanügynökség vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Arra Ingatlanügynökség vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Promo Factory Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a SecondText Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.




Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Bridge Language Study House nyelviskola vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.




Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Beauty Sun Center szépségszalon vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Autoas Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Florisal vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.




Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Sigma Proiect Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a West Car Trade Škoda Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Super Alimente Transilvania Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.





Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Blody Collection Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Intersi utazási iroda vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Edmeea Trans Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Red Point Group Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Mark Manufaktur Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az East Gate Bt vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Alcapone pizzéria vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Pizzarito pizzéria vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Don Corleone pizzéria vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Las Vegas Club vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.





Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Old Times Spirit retro és dance club vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Pub Down Town vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.





Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Poszet Kftvezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Solarex Tours utazási iroda vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Szatmári Magyar Hírlap vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az AMG 2006 Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Alibaba Trans Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Transurban vezetősége minden alkalmazottnak és utasának. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Simbotour utazási iroda vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.




Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az The Stonevezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: